Terrasschermen

Terrasschermen en windschermen bij Horecator

Terrasschermen worden ook wel windschermen genoemd. Al is het zo dat terrasschermen ook regelmatig als synoniem voor zonwering in de vorm van een knikarmscherm gebruikt worden. Windschermen daarentegen worden ook gebruikt als de (kleine) schermen die op de voorkant van een motorfiets zitten of de term komt regelmatig voor als een scherm van doek dat op de camping of het strand geplaatst kan worden.

Horecator is het adres voor de glazen afscheidingen die voornamelijk op terrassen worden toegepast, vandaar dat wij de voorkeur geven aan de benaming terrasschermen. Op deze pagina treft u een overzicht aan van de meest voorkomende terrasschermen en de standaard maten die beschikbaar zijn. Aangezien iedere situatie en terras anders is zullen de terrasschermen door Horecator altijd op maat worden gemaakt.

Nadat we de mogelijkheden met u in een vrijblijvend gesprek hebben besproken wordt er van uw nieuwe terras een 3d schets gemaakt. Samen met de offerte wordt deze schets met u besproken en waar nodig aangepast. U kunt hier contact met ons opnemen om een afspraak voor uw nieuwe terras te maken.

Bij de inrichting van uw terras, waar de terrasschermen natuurlijk een onderdeel van zijn, gaan wij zoveel mogelijk uit van eenheid. De meeste bedrijven maken gebruik van standaard maten en maken gebruik van één passtuk om de reeks compleet te maken. Horecator is van mening dat dit geen eenheid en rust brengt in het terras. Daarom gaan wij altijd uit van gelijke maten schermen waar mogelijk. Maatwerk is standaard wat betekent dat u geen extra kosten heeft voor zogenaamde maatwerk terrasschermen.

Naast het standaard maatwerk heeft u, zonder extra kosten, de keuze uit ruim 20 kleuren voor het frame en voor de panelen helder- of opaal glas. Naast het standaard programma zijn wij momenteel bezig om een lijn met exclusieve terrasschermen samen te stellen, zodat uw terras echt uniek in zijn soort wordt. In nauwe samenwerking met SiMiMa Terras- en windschermen hopen wij u binnenkort en met trots deze nieuwe exclusieve lijn van terrasschermen te kunnen presenteren.

Terrasschermen en windschermen van SiMiMa bij Horecator!